06 januari 2012

Norrsken!

Ja, ikväll är det norrsken:-) Var lite för svagt för att kunna ta kort på det. Men det kommer väl fler gånger denna vintern:-).

Jättestort grattis til Åke och Camilla som fått en välskapt dotter trotts att de inte visste att de skulle ha barn:-). Kul att det var en dotter då de har 2 pojkar från tidigare:-). En underbar present:-).

Barnen har haft hur kul som helst under eftermiddagen och kvällen. Så det var inga som helst problem att lägga dem när vi kom hem:-). Mycket bus och spring var det och många andra barn:-). William har testat på att spela trummor i kväll:-). Det var populärt:-). Fick bäddat rent deras sängar idag med ett påslakansätt som de fick av en syssling till mig. Det var med Hoppsi Daisy och Hinkel Pinkel och annars figurerna från I Drömmarnas Trädgård:-). De älskar ju att titta på det, så det var populärt:-).

Får se vad morgondagen har att erbjuda. Kanske mina föräldrar kommer och hälsar på en sväng. Har inga planer annars.

Vincent går mycket nu, varje dag:-). Han är så stolt så. Ett stort leende på läpparna när man lyfter upp honom och säger att han är duktig:-). Finns ju inget bättre än ett barnaleende och en kram från dem:-).

1 kommentar:

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...