05 januari 2012

Mysig kväll.....

....med massa lek och bus, musik och dans:-). Ja, vi lekte med barnen i över en timme i kväll och när jag lade dem vid 20:00 så stensomnade de.....Ska nog fortsätta med det:-). Har gjort i ordning en lekhörna i hallen nere utanför sovrummen. Barnen tyckte om det. Ska skaffa en madrass som vi kan ha på golvet där vi kan sitta och läsa och sjunga för barnen. Bara ha det mysigt. Ska även skaffa lampor att hänga på väggen så det kan bli lite dämpat ljus där. Perfekt att sitta där innan barnen ska sova. Verkar ju funka riktigt fint ju:-). Har också plockat bort julen överallt utom i köket. Tar det i morgon, är ju inte mycket.
Barnen tyckte det var hur kul som helst att vara på torsdagscaféet igen:-). William blev ju hur lycklig som helst när vi sade att vi skulle dit och när vi närmade oss med bilen och han såg kyrkan så sken han upp som en sol och skrattade....Hade han inte suttit fastspänt i bilstolen så hade han nog hoppat upp och ner:-). Det var ju roligt att vara där igen, men tråkigt att det inte var så mycket barn där. Men mysigt var det i alla fall. Barnen sov mellan 13:30 och 15:30, så jag trodde ju att de skulle vara vakna länge i kväll. Men efter allt lek och bus så blev de trötta:-)

I morgon eftermiddag är det "juletrefest". Det ska bli kul. Kommer ihåg det från när jag var liten, vi älskade det. Pyntade oss i klänningar och dansade kring granen och träffade tomten som hade godispåsar till oss:-). Massa barn och mycket lek och bus var det. Det är ju ett sätt att avsluta julen, det är då julen är slut och ska ut. Julkakorna ska ätas upp. Det funkar som knytkalas, man tar med kakorna man själv vill äta upp.
Annars blir nog helgen lugn. Har bäddat rent i sängarna, så det ska bli gott att lägga sig i en renbäddat säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...