29 januari 2012

Helgen är över....

Har varit en ganska lugn söndag. Klev upp ganska tidigt. Tittade på termometern. Den visade -9.....Ute då, vill säga...hehe
Åkte till min morbror och moster. Där sprang barnen runt. Åt lite kaka och massa frukt. William åt till och med banan där:-). Han har nyligen börjat med det. Ni kan tänka er hur roligt det var för ett par veckor sedan när han åt en hel banan. Från att inte vilja ha banan alls till att äta en hel:-). Ja ja, bara brunost kvar nu då....När det gäller dricka så är det bara vatten som gäller för William. Vincent däremot dricker nästan allt. Varm choklad vill han inte ha, men kaffe och te, det smakar han gärna på:-). Han är rolig.
Blev i alla fall bestämt att vi ska dit så hon kan klippa håret på barnen:-).

Upptäckte idag att vi måste införskaffa köldkräm att smörja in barnen med. I alla fall Vincent. Han blev så röd och nästan lite torr i kinderna när vi kom hem, trots att vi inte varit ute så mycket idag. Ja ja, bara att ta sig till apoteket och inhandla kräm då.

Min storebror ska jobba natten och ska därför låna med sig min dator till jobbet.

I morgon ska Henrik vara iväg hela dagen. Han ska åka med en kompis till Tromsö. Så då blir det att vara själv här hemma med barnen. Men det blir mys det:-). Får se vad vi hittar på då.

Nu blir det i alla fall snart kvällsmat för barnen och sen lite lek och bus innan det är tid för sängen för deras del:-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...