30 januari 2012

Familjen Annorlunda!

Ja, ikväll börjar det äntligen igen:-) Älskar det programmet. Är ju helt otroligt att de klarar få ihop det med så många barn:-). Så finns det folk som klagar över att de inte hinner med 1 barn.....

Idag har Henrik varit borta hela dagen, han har fortfarande inte kommit hem än. Vet inte när han kommer, men det dröjer väl inte så länge till.
Barnen ligger, men verkar inte vilja sova än.....Inte så konstigt då de sov lite längre än vanligt under dagen. Men glömde helt bort tiden då jag själv somnade på soffan.....Blir så ibland, när barnen sover så somnar en annan med då de är uppe tidigt.

Får se vad som händer i morgon, har inga direkta planer. Men får väl försöka komma ut en sväng. Måste köpa vintersko till Vincent i alla fall. Får se vad man hittar, finns ju lite att välja mellan. Har ju förstått att vi inte ska köpa Viking skor för de är så kalla. Kavat är ju bra som vi har till William.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...