06 december 2011

Uppe före tuppen!

Ja, man kan ju inte säga annat när barnen vaknar så tidigt som de gör. Fattar inte vad de börjat med.....Det är ju inte för ljust för dem att sova länger. De lägger sig ju mellan 19 og 20 om kvällarna. De sover ju hela natten i alla fall:-)
Nu ligger de, det var tyst en liten stund, men de är vakna nu för jag hör hur de pratar och gäspar och skrattar.....Eller pratar och pratar. Ja, ni förstår ju.

Har så förbannat ont i halsen idag, har ju haft det i ett par veckor nu, men det är inte halsflussont, det känns mer som tonsillerna. Känns nästan som de är lite svullna. Jobbigt, gör ju så ont när jag sväljer.

Tror det kan bli en fin dag idag, lite tidigt att säga än då det fortfarande är mörkt, men det regnar eller snöar inte i alla fall.

På torsdag är det dags för 1 års kontroll av Vincent, då ska vi träffa barnläkaren för första gång sen vi flytta hit. Har inte fått tid för 2-års kontroll för William än, men de sade ju att det kan komma i januari någon gång. De skickar hem det i brevlådan. Men det blir nog säkert vikt och längd kontroll av William på torsdag då de har öppen mottagning där......Ja, det är ju även torsdagscafé då med:-) Kul, vet inte när avslutningen blir, men de brukar följa skolernas lov....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...