06 december 2011

Sover!

Ja, barnen sover och vi hade gjort allt klart för att titta på ett program som heter Da Damene Dro....Men så kommer det handboll mellan Norge och Island istället....Varför kan inte det visas på någon sportkanal istället så vi får se det vi vill. Nej, nu måste vi vänta helt till nästa tisdag innan vi kan se det igen.

Idag har vi varit i affären och fått handlat lite. Var ju tvungna att köpa nya tandborstar till barnen då William hade slängt sin bakom byrån på toaletten och innan jag hunnit reagera så har han tagit Vincents tandborste....Ja ja, tänk om det hade varit lika lätt att få borsta tänderna på honom nu som det var förr....Det är ju nästan krig numera....Han är duktig på att borsta själv, men måste ju hjälpa för att han ska få borstat tänderna längst in.
Vincent är inte så lätt att borsta tänderna på heller. De vill gärna göra det själv, men då blir det ju bara halvdant. Vill ju inte att de ska få hål i tänderna när de är så små.....

I morgon vet jag inte vad som händer. Behöver tvätta, så det står nog först på listan. Får se.....Kanske skulle ta barnen ut og sätta dem i var sin pulka och leka lite med dem. Är ju inte så väldigt mycket snö, men det är ju precis lagom så det täcker marken och man kan dra en pulka efter sig:-)

Fick hemtelefon igår:-) Eller ja, den kom igång igår. Så nu ringer vi ju gratis inom hela norden. Till fasta telefoner då. Enda vi betalar är ju abonemanget:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...