21 december 2011

Snart julafton!

Tittar nu på Little Miss America....Helt sjukt vad föräldrar utsätter sina små barn för. De lär dem ju att den indre skönheten inte spelar någon roll:-)...Det ska vara löshår, lösögonfransar och massa smink. Helt sjukt.

Nu kommer i alla fall ett annat program som heter Nybakte foreldre. Handlar om hur det är att få barn och hur ens liv förändras för alltid. Men dock till det bättre:-). Förra veckan var det ett par som tränade mycket och de trodde inte att ett barn skulle förändra deras liv något alls....Men de fick såååå fel:-). Hon kunde ju inte gå till gymmet då hon ammade. Tyckte inte hon kunde sitta där och amma.
Ja ja, själv visste man ju att livet inte skulle bli det samma som innan. Men nu undrar man ju vad man gjorde före barnen:-).

Vincent har gått en del idag igen:-). Underbart härligt:-). Ser så roligt ut när de lär sig gå:-). Våran duktiga lille kille:-). Man blir så stolt:-).
William är duktig på att hjälpa mig med tvätten:-). Lär sig tidigt hur tvättmaskinen funkar:-). Sen så har han hjälpt till att svabba golvet med:-)......

Hade gjort i ordning färdigköpt pytt i panna idag som jag bara stekte i stekpannan. Tänkte barnen skulle få det till lunch idag, men det ville de inte ha alls. De vill inte alls ha någon färdigmat. Allt ska vara hemmalagat:-). Så när jag gjorde köttbullar med gräddsås och pasta till middag så åt de som bara den:-). Är ju roligt att se att de bara vill ha hemmalagad mat:-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...