26 december 2011

Sen kväll på barnen!

Just nu leker de med några bilar som de fick i julklapp....Var några av favoriterna:-).
De skulle ju egentligen sovit, men men, någon gång kan de ju vara uppe länger än 20:00. Och de ville ju inte sova heller.

Vincent har börjat hålla för näsan när jag byter bajsblöja på honom....hehehe....men det är ju bara för att jag skojar och säger usch och fy och håller för näsan:-). De tar efter:-). Med Williams tal går det sakta framåt, men men, det kommer sig nog förr eller senare. Försöker lära honom färger nu. Och siffror och bokstäver. Det går väl si sådär. Men han är ju bara 2 år.

Idag har det kommet en del snö, så vi har varit ute och åkt pulka med barnen, eller ja, de har åkt pulka. Vi drog pulkorna som de åkte. De skrattar lika mycket varje gång. Tycker det är jättekul. Har sett det på FB att vissa som har barn i Williams ålder har gett barnen snowracer.....Tycker ju personligen att de är för små för det än. Men det är väl kanske vanligt här uppe.....Vad vet jag. Eller så är man kanske lite mjäkig och tycker bara det.

Får se vad det blir för väder i morgon. Tänkte sätta barnen i pulkorna och gå och hälsa på en morbror och moster till mig. Det tar ca. 20-30 minuter att gå dit, en lagom promenad.
Annars så vet jag inte vad som händer......

Behöver snart klippa William igen, han börjar bli långhårig.....Skulle ju fått klippt honom innan jul, men får väl kanske ta det före nyår. Vi ska förrästen fira nyår här med. Blir kalkon till middag med klyftpotatis, sås och grönsaker. Gott ska det bli. Sen ska vi sitta här och titta på fyrverkerierna. Hoppas bara på bra väder då så vi ser något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...