23 december 2011

Kvællen føre Dopparedagen!

Ja, idag har det varit lite julstyr hær hemma....Eller ja, Henrik har ju gjort det mesta. Hur mysigt som helst har det blivit:-) Tråkigt bara med vædret. Regn och blåsigt hela dagen. Och jag tror ju att om det fortsætter så hela natten så ær nog snøn borta i morgon.....

Barnen var så trøtta i eftermiddag. Vincent somnade føre 17:00 vilket resulterade i att han vaknade vid 20:30 och ær vaken fortfarande, men han ligger dock i sin sæng. William lyckades jag hålla vaken till 18:30 innan han somnade.....Ja ja, som tur ær så ær det inte så varje kvæll och det ær ju bara jul en gång om året.

Har scrapbookat några julklappar i kvæll.....Vi skulle ju egentligen inte ge varandra några klappar. Men något måste jag ju ge.....Blev halvnøjd med dem......Får se vad de som får dem tycker om dem. Ær ju bara en liten løjlig grej.

Nu sluter snart Henrik jobba. Sen så ær han ledig i morgon. Och i morgon kommer ju mina førældrar och brøder hit på middag. Ska bli kul att alla ær samlade. Fast det ær ju ændå några som fattas.
Lægger med julkortet på barnen och ønskar alla en riktigt god jul:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...