15 december 2011

Julavslutning...

Ja, idag var det julavslutning på torsdagscaféet. Hur mysigt som helst ju:-). Men nu blir det inget mer förrän den 5 januari igen....Vi gick ett litet luciatåg. Barnen var hur söta som helst ju. Alla utom W och V var lucior. Jag hade pyntat killarna med kläderna de hade på sig på julkortet:-). De var ju helt klart finast av alla:-).

I går fyllde min älskade bonusson hela 20 år. Grattis till honom. Tänk att tiden gått så fort. Han var ju bara 8,5 år när jag kom in i hans liv.

I morgon blir det jobb för Henrik på dagen. 8-15 jobbar han. Henrik klädde julgranen idag, måste i och för sig få köpt lite mer julgranspynt innan den är helt färdig. Och en stjärna i toppen måste man ju ha:-).
Just nu leder Henrik över mig på WF och vi spelar på norska....;-). Han är duktig.

Här smälter snön bort sakta med säkert. Så vem vet om vi får någon snö alls till jul....Känns lite konstigt att det är mitten av december och 4 plusgrader ute....Men det ska väl vara så. Fast vintern är ju inte färdig än. Snart vänder ju solen med och det går mot ljusare tider. Helt otroligt att mörkertiden snart är över. Min pappa sade igår att den 29 april så är det ljust dygnet runt här uppe. Ja, det blir ju ljusare dagar framöver.

En sak som är konstigt här i Norge, lite dumt faktiskt, eller jättedumt, det är att om du går som vikarie inom kommunen så får du ingen lön i januari i och med att du får två löner i december. De vill göra sig färdiga med årets löneutbetalningar innan året är över. Så den lön man får i slutet av månaden gäller det att spara så man har tills räkningarna ska vara betalda i januari.

Idag var det en som var riktigt dålig i magen, hoppas inte på någon magsjuka utan att det var lite för mycket vindruvor bara. Det var riktig diarré, var tvungen att duscha av honom medan Henrik fick svabba golvet. Fick även duscha av den andre med då han trampade i skiten.....Mindre roligt. Kan ju vara tänderna som gör sitt där till. Kommer ju 4 stycken på samma gång.

Bilder fra dagen:





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...