29 december 2011

Handlat!

Ja, idag har vi handlat in lite inför nyår. Inga fyrverkerier här inte. Med den utsikten vi har så räcker det gott att sitta och titta ut genom fönstren:-).
Men vi köpte en kalkon, tänkte jag skulle prova på det för första gången. Borde ju egentligen inte vara så svårt......Men det återstår att se....

Igår målade och ritade William i över 2 timmar......:-) Och han blev ändå arg när jag plockade bort det.....Tror han tycker om det....Ja ja, det fick ju bli ett bad på barnen då William hade färg långt uppöver armarna:-).

Idag har vi varit ute en sväng och lekt i snön och åkt lite pulka. Får väl ta en sväng ut i morgon med.
På kvällen så öppnade vi ett sätt med tågbana i trä från Brio som William fick från mina föräldrar i julklapp. Det var populärt. Henrik köpte ett lok till idag, det var ju billigt. Och man kan ju bygga ut det hur man vill. Skulle köpa lekkasse eller förvaringsboxar till alla leksaker. Men det hade de inte där och de andra butikerna var stängda. Så det blir väl att ta sig en sväng ut i morgon och försöka hitta. Måste ju ha det eftersom det ligger leksaker över hela vardagsrummet.....De har nog för mycket leksaker, fast jag tror ändå de har mycket mindre än andra i deras ålder....Men men, de kan ju inte leka med allt samtidigt ändå. Och de har ju sina favoriter:-). Massa lego som ligger utströdd över golvet.
Ja, de leker i vardagsrummet då de är för små att vara ensamma inne i sovrummet som dessutom är nere och trappan är så kosntig. De kan gå uppför trappan själva men inte nedför. Men det kommer sig väl.

Annars så händer inte mycket, barnen sover nu. Lade dem lite senare ikväll. Vi fick ju sovmorgon i morse.....08:40, underbara barn:-). Kan ju hoppas på samma tid eller senare i morgon:-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...