05 november 2011

William 2 år idag.....

Ja, tänk vad tiden flyger iväg. Idag klockan 11:51 var det exakt 2 år sedan han föddes:-) Underbart härligt:-) Fattar inte vart tiden har tagit vägen. Allt som hänt och som man varit med om. Människor man har lärt känna genom att få barn. Föräldragruppen, babycafé och musiklek. Hur mycket som helst:-)
Även efter att vi flyttat till Norge har vi ju börjat på torsdagscafé.
Ja, det är mycket kul man varit med om. Man undrar ju vad man gjorde innan man fick barn. Har ju glömt bort det. Nu har man ju inte en tråkig stund alls.

William har alltid varit en kille som sovit bra hela natten. Han har varit matglad och älskat musik. En kille som alltid varit glad och skrattat mycket. Han är ju fortfarande det. Bara lite mer bestämd på vad han vill och inte vill göra....Hehe....Han har inte börjat prata än, men det kommer nog så småningom. Kan ju ha lite med Vincent att göra. Eftersom han pratar babyspråk. De pratar ju mycket med varandra. Eller ja, härmar varandras ljud och läten:-)

William är en underbar storebror, snäll och god. Han tycker om att sjunga och leka och busar gärna.

Alla sade ju att tiden med småbarn går så otroligt fort. Men det är ju inte förrän man själv får barn att man förstår vad de menar:-)


William bara några timmar gammal:-)

William 2 år:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...