29 november 2011

Ut idag!

Ja, idag var vi tvungna att komma oss ut. Även om det var på kvällen. Men barnen skrek och det var inget som hjälpte så vi tog på barnen regnkläder och gick sedan ut en sväng. Barnen var överlyckliga över att få komma ut och gunga lite. De blir ju så griniga och ledsna när de måste vara inne i ett par dagar. Men när de har feber och är dåliga så vill man ju inte ta dem ut. Fast de fick kvällsmat när vi kom hem och sen så gjorde vi dem iordning för natten och lade dem i sängen. Tror de var gott trötta efter av att de varit ute, för de somnade direkt:-) Hoppas de sover gott hela natten utan att vakna. Men det återstår att se.

Pratade med min mamma i eftermiddags. Hon kommer hem i morgon:-) Såret har börjat läkas jättefint tack vare drenaget:-). Hon kunde fått åka hem ikväll redan, men efter att de öppnade upp henne idag för att se hur det såg ut i såret så hade hon så pass ont så hon valde att stanna till i morgon. Men nu kommer hon hem i alla fall:-) Underbart:-)

Måste snart få fixat julbilderna, vet ju vad de ska ha på sig, men ska bara få klätt på dem kläderna och hitta ett fint ställe och ta bilderna på. Måste få kommit på något bra.

Tråkväder, vill ha snö, men idag har det regnat och det är isgata ute. Jobbigt att både gå och åka bil. Tur vi har nya vinterdäck på bilen.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...