16 november 2011

Torsdagscafé!

Ja, äntligen kan vi gå på torsdagscafé som vanligt denna vecka då barnen är friska:-) Ska bli så kul:-) Förra veckan blev ju hur konstig som helst när vi inte var där. Tappa ju dagarna. Tog en stund längre än vanligt att lägga barnen i kväll. Men det ska väl vara så ibland. Trodde ju att de var hur trötta som helst efter att ha varit uppe så tidigt som de var. Runt 6 i morse. William har då inte sovit något på hela dagen. Vincent har bara sovit en gång, och det var inte ens en timme.
Men det ska väl bara vara så ibland. Henrik fick tillslut William att sova genom att läsa för honom. Vilket jag försökte, men då vägrade han helt enkelt att lägga sig ner. Vincent somnade ganska nyligen. Han somnade lite tidigare, men William väckte honom genom att skrika......
Min mamma ringde tidigare idag och berättade att hon blir utskriven från sjukhuset i morgon:-) Så då kommer hon hem. Ska bli så kul att se henne igen:-)

Tog denna bild ikväll då Vincent hade kvällsmys med pappa och i högtalarna spelades Vangelis:-) På denna bilden är han väldigt lik William när han var så liten:-) Och kolla in lockarna han börjar få:-) Underbart:-)

1 kommentar:

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...