04 november 2011

Tänk att i morgon fyller William hela 2 år:-) Stora killen. Det har ju gått allt för fort. Fattar inte vart tiden tagit vägen. Han har inte börjat prata än. Men det kommer väl, räknar med att de börjar prata samtidigt båda två:-) Eller så blir Vincent tidigare än William:-) Får se. Vissa lär sig ju tidigare än andra.

Barnen sover gott här i nya lägenheten:-) De sover som oftast hela nätterna:-) Underbart är det. Bara de får ut grannen. Hon är nog lite psykiskt sjuk och kastar saker i väggar och golv hela nätterna. Har klagat både på telefon och via e-post. Så får vi se vad som händer. Grannen på andra sidan om henne har ju även de småbarn och har också ringt och klagat. Kommunen har ju skickat brev till henne att hon måste lämna lägenheten snarast. Men inget verkar hända.

Vi går ju på torsdagscafé i kyrkan här i närheten. Hur mysigt som helst. Är många barn som brukar vara där. Några är med sina mor och farföräldrar och vissa med dagmammor. Förra veckan var det 20-års jubileum och då var vi 28 barn och 28 vuxna:-) Barnen är mellan 0-3 år:-) Och ingen som använder napp under tiden vi är där:-) Alla barn leker fint ihop. Ingen som bråkar och ska ta någon annans leksaker:-). Det är fika och sen sångstund och sen är det ännu mera lek:-) William vill gärna vara framme och spela piano:-) Blir kanske musiker av honom:-)

I morgon ska vi ta på barnen tidigt och gå ut med dem så de får leka lite på ett dagis. Perfekt då det är inhängnat. Då behöver man inte vara allt för rädd att de ska springa iväg:-)

Tänk här sitter vi med internet utan att behöva ha fast telefon. Men vi tänker ändå skaffa det:-) Käckt att ha när vi har barn ifall det skulle vara något. Sen så ska vi skaffa abonemang till mobilen också. Och med den leverantören vi ska ha så ringer vi ju gratis till Sverige:-)

1 kommentar:

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...