22 november 2011

Julgran

Ja, idag har vi inhandlat ny julgran då vi inte tog med den vi hade. Den var ju gammal, så tyckte det var dags att köpa ny. Det är plastgran vi har då det är vissa som har allergi. Men vi köpte en stor en 210 cm hög är den. Tittade lite på en vit och en svart, men bestämde oss ändå för en grön. Tycker det ska vara grön gran.

Min lillebror kom hem till oss efter jobbet, då åt vi lite mat och sen så så åkte jag och han och hälsade på min mamma på sjukhuset. Hon var uppe och gick och såg väldigt pigg ut. Hon var piggare idag än hon varit på riktigt länge :-). Gott det:-).

Vincent sitter här mellan oss i soffan. Men han är trött.

Tittar på ett program som heter Da Damene Dro. Det handlar om ett mindre ställe här i nord-Norge där fruarna åker på 12 dagars semester utomlands. Denna gången blir de skickade till Portugal. Och hemma är det männen som ska sköta om hushåll, barn, dagis, ja, allt som kvinnorna gör. De tar över deras jobb.
Ganska kul att se. Vissa av männen är ju inte vana att ta hand om barn och hushåll. En skulle tvätta och hans 12 årige son fick hjälpa honom med att starta tvättmaskin.
Ganska underhållande faktiskt:-).

Nu har jag varit nere och lagt Vincent igen. Han somnade direkt:-) Härligt. De sov ju inte så bra inatt, så det blir väl bättre inatt hoppas jag. Men har ju förstått att pepparkakor ska de inte få.....Tror det var det som gjorde att de skrek så inatt.

Imorgon är det lill-lördag..Eller onsdag då. Vet inte vad som händer då. Återstår att se.

Tror det är dags att fixa i ordning lite kvällsmat till oss nu. Magen är hungrig nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...