18 november 2011

I morgon blir Vincent hela 1 år.....Otroligt att det redan ær 1 år sedan han såg dagens ljus før førsta gången. Det går ju så fort. Henrik sitter och lyssnar på julmusik på sin dator....Snart ær det ju dags att julpynta. Hær ær de inte lika tidiga som i Sverige. Har inte sett någon æn som julpyntat.
Ingen snø har vi heller, det ær ju ovanligt før det brukar ju vara snø nu. Så den ær sent ute. Men som de sæger så brukar det komma snø 5 gånger innan den riktiga vintersnøn kommer och blir liggande. Så då ær det ænnu 2 gånger kvar. Ska tydligen snøa i helgen. Men det ær ju bara att vænta och se. Ær ju inte så sugen på en jul utan snø nu nær vi flyttat till nord-Norge.
Man får ju ordentlig julstæmning nær det ær snø.
Verkar som vi ska fira jul hær hemma hos oss i år. Min mamma ær hemma nu, men hon får ju inte anstrænga armarna på 2 månader. Så det ær nog vi som får stå før matlagning och bakning. Eller bak och bak. Vi æter ju inte så mycket kakor så det blir nog att vi fuskar och køper lite småkakor. Men knæcken ska jag laga i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...