26 november 2011

Högt vatten....

Ja, här svämmar det över på många ställen runt om i stan på grund av Berit. De pumpar vatten ur källare och vattnet går över kajkanten. Det är ju en del av Berit.....Ja ja, det går väl över det med.

William var feberfri i morse, så vi tog på barnen och åkte till stan för att lyssna och titta på min lillebror som var på torget och sjöng med kören han sjunger i. Men det var svinkallt så vi åkte hem så fort de var färdiga och sjunga. William var varm när vi kom hem igen. Ganska dumt att gå ut idag, men det var skönt att komma ut. Nu sover barnen så gott och nu blir det ju att hålla sig inne i morgon i alla fall. Får väl försöka hitta på något att göra med barnen. Kanske så orkar William vara med, eller så blir han liggande på soffan och gnälla som han gjort hela eftermiddagen.

Tittar nu på ett program som heter Önskedrömmen. Det är ju vissa som får uppfyllt sina önskedrömmar. En dam på 72 år ska få hoppa tandem. En 8-årig kille som överlevt cancer ska få sin högsta önskan uppfyllt. Han önska sig ett kalas eftersom han missade så många när han var sjuk. Några småbarnsföräldrar önska sig en lekplats i området där de bor, det får de:-) De kunde ju kommit hit och byggt en lekplats här i stan med. Här finns ju ingen förutom på dagisarna som man kan gå till när dagisen har stängt.

Slänger in en bild på vattnet som jag tog tidigare idag så ni kan se hur högt det är... Och då är det ganska lågt vatten där om man jämför med andra ställen i stan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...