11 november 2011

Feberfri dag!

Vincent var feberfri idag:-) Underbart, vi kom oss ju ut en sväng. Har sett 3 röda utslag på hans hals. Men det är ju allt. Än så länge.

William har inte fått några fler utslag:-) Gott. Kan ju hoppas att det inte blir fler och att de han har försvinner snabbt. Det ser ju mycket bättre ut runt munnen på honom. Men vi har ju försökt att se till så han inte använder napp på dagtid. Det funkar ju ganska bra. Det funkar ju även för Vincent att vara utan napp under dagtid. Men när de ska sova så måste de ha napp. Men det kan man ju stå ut med:-)

Själv så har jag fått ont i halsen. Inte kul. Vill ju inte bli sjuk nu.

Min mamma kom til Harstad idag:-) Kul:-) Men det är kanske inte så bra att åka och hälsa på henne på sjukhuset när man bär runt på vattenkoppsviruset....Men gott att ha henne nära. Barnen är ju ändå inte aktuellt att ta med sig till sjukhuset med slangar och allt.

I morgon ska vi möblera om:-) Tror det kan bli bra:-) Måste bara få köpt en längre nätverkskabel först. De är ju så otroligt korta, de som följer med. Fattar egentligen inte vad som är så speciellt med dagens datum. 111111. Nästa år har vi ju 121212.....Måste nog vara det att det är bara ettor i datumen......Har ju inte hänt så mycket idag som ska göra dagen speciell......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...