06 november 2011

Dagen!

Idag var vi iväg med barnen så de fick leka av sig lite. Tråkigt bara att det började regna för vi har ju inga regnkläder och gummistövlar. Bara barnen som har det.Men blev nu i alla fall 50 minuters lek på dem:-) Mest gungande för Vincent då han inte har börjat krypa riktigt än. Men det kommer ju mer och mer nu:-) Men för hans del så spelar det nog ingen roll eftersom han älskar att gunga:-)

Annars så har det varit en ganska lugn dag. Har haft besök av mina bröder och min pappa. De var lite våfflor kvar från igår som vi åt och även chokladpudding:-) Barnen var så trötta i eftermiddag men vi klarade nu att hålla dem vakna. Men 18:30 så var det kvällsmat och efter det var det tandborstning och tvätt som gällde. Sen så var det rätt i säng. Tror de var trötta för de somnade direkt:-) Inget gnäll:-) Hoppas nu bara att de sover gott i sina egna sängar.

Ikväll är det final i Alt for Norge. Måste ju bara få sett det:-)

Har från det att vi flyttade in hit fram till nu tittat efter kappor att hänga i vardagsrumsfönstren. Vill ha det så inte barnen är och drar i gardinerna annars. Men vi hittade inga förrän igår. Det är ju nästan ingen som använder det längre. Det ska vara så modernt idag. Men vi ville ha vanliga gamla klassiska kappor. Och igår hittade vi några få att välja mellan. Vi köpte några röda som man även ka ha hängande till jul. Bara pynta dem lite. Annars så var det bara klassiskt julmotiv på de andra. Men de här blev ju hur bra som helst till de röda fönsterlamporna vi har. Nu måste jag ju bara leta fram saker att hänga på väggarna med:-) Tar ju tid. Har hängt upp lite saker, men det ska bli mera. Mycket bilder vill jag ha upp. Vi har pratat på att måla i pojkarnas rum. Blir nog någon ljusblå färg. Så jag tror jag väntar med att sätta upp saker på väggarna tills det är gjort. Får se. Är då även sugen på att skaffa lite olika väggdekodrar eller möjligens någon fin shablon att måla efter. Har så många idéer, men man ska ju bara klara av att få till det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...