27 november 2011

1. Advent....

Ja, idag är det 1.advent. Inte mycket med snö. Men julen närmar sig ändå. Har fått julpyntat lite mer. Blir nog mer ju närmare jul vi kommer. Hade min pappa här på middag. Köttgrotta med sås, kokt potatis och kokta grönsaker till. De tyckte mycket om det:-) Det är ju roligt, när man lägger ner tid på matlagning, att de tycker om det man lagar.

William har varit bättre idag, man ser på honom att han inte är helt bra, men han har inte varit så väldigt varm. Så jag har inte tagit tämpen på honom eller gett honom alvedon. Måste få köpt en termometer som du mäter tempen i örat eller på pannan.

I morgon ska Henrik jobba, så då får jag ju hela morgonstället själv. Har ju blivit bortskämd när han varit sjukskriven och gått hemma. Då har han ju hjälpt till med det:-). Men det ska nog gå fint:-) Har ju gjort det förr:-).

Verkar inte bli någon Kiruna-tur före jul....Får helt enkelt köpa en julskinka här och se om den inte är lika god. Vi ska ju som sagt fira julen här hos oss. Blir mysigt. Kanske lite knytkalas aktigt...hehe....Får se. Lite julgodis blir det ju lagat:-) Knäck är ju ett måste:-).

Min mamma ligger fortfarande inne på sjukhuset. Tråkigt. Men hon ska ner till kirurgen på onsdag och se om det har börjat läkas på insidan än. Hon har ju diabetes och det läks ju mycket senare. Så hon lär nog inte komma hem under den kommande veckan. Hoppas det blir bra snart så vi får henne hem. Hon tycker det är tråkigt där och det kan man ju förstå. Aldrig roligt att ligga på sjukhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...