08 oktober 2011

Saltbilen....

....är nu ute och kör runt här. Undrar om de räknar med frost. Kanske dags för folk att byta till vinterdäck nu. Här har varit så konstigt väder idag. Ena stunden sol och andra stunden snö. Inget som lagt sig här än, annat än i fjällen. Men kallt är det.

Imorgon ser det ut till att vi får kört bort en del saker till lägenheten. Har ju inte fått kommit oss in där än, har ju varit mycket nu och mina föräldrar håller ju på hos sig. Men mamma sade att hon kanske kan komma och passa barnen medans vi kör. Hoppas på skapligt väder då.

Barnen somnade tidigt ikväll. Men de har ju nästan inte sovit under dagen idag.

I morgon blir det god mat. Valköttgryta....Jag längtar. Finns inget godare kött än just valkött. Så mört och gott kött. Vi köpte det i dag. Det var 99 kronor för 2 kg. Så vi köpte 6 kg:-) Lika bra att passa på. Är ju bara något de har billigt denna veckan. Annars så kostar det 139 kr för 2 kg. Det är ju visserligen billigare än fläskfilé.

En sak är ju att vi måste föröka få kommit oss till Kiruna före jul för att köpa skinka. Det är ju ett måste till jul:-)

Tog denna bild idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...