13 oktober 2011

Idag har vi varit på caféet igen:-) Kul. William sprang runt och lekte lite med de andra barnen idag:-) Riktigt kul att se hur de sprang runt där och skrattade och busade:-) Där är en kille som brukar vara där som är bara någon vecka äldre än William. De två är så duktiga så. Det är de som brukar städa upp efter alla andra:-) Efter caféet så åkte vi upp till lägenheten och fick grejat ytterligare lite mer:-) Vi var där i några timmar. Verkar som barnen trivs när vi är där. Inte så mycket spring, de sitter och leker. Vi behöver inte springa efter dem hela tiden då de inte är vid trappan så mycket:-)

När vi kom hem till huset så var mina föräldrar här och William sprang direkt till min pappa:-) Sen efter ett tag när jag bytte blöja på Vincent så kom han in på toaletten och sen log han och stänge dörren efter sig. Sen så hör jag hur det springer på andra våningen där sovrummen är. Sade då till Henrik att William är uppe. Han går upp efter William och hittar honom i sängen pekande mot lampan. Han ville ha det mörkt:-) Henrik frågade honom då om de inte skulle gå ner. Han skakade bara på huvudet. Då frågar Henrik honom vad de skulle göra. Då blundar han bara:-)
Visst är de väl bara för underbara:-) Men klockan var ju bara runt 17:00 så det var ju lite väl tidigt:-)

Jo, barnen sov ju helt till klockan var 06:20. Vi kom då på det att alltid när vi ska göra något så sover de längre.....Henrik skulle ju kört Odd till jobbet så vi kunde använda bilen. Men han hade ju redan åkt då eftersom han börjar jobba 06:30. Men vi fick ringt Odd så han kom och hämtade Henrik så han kunde hämta bilen:-) Sen har det varit fullt upp så barnen har inte sovit så mycket. De var trötta så de fick lägga sig tidigt i kväll. Eller ja, klockan var ju runt 19:00. Men det är ju tidigt för att vara här. Brukar ju oftast lägga dem vid 19:30 eftersom de brukar vakna så tidigt om morgonen.........Men nu gick det inte att hålla dem vaken länger....:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...