11 oktober 2011

Idag har det varit visning på huset. Det hade varit några och tittat på huset. Så nu återstår det bara att se om det kommer in några bud på huset.

Vi har hållit på hela dagen och putsa och städa för att göra det så fint som möjligt inför visningen.....Tack mamma för hjälpen!

Barnen vaknade 04:40 i morse. Inte så roligt. Sen så ville de inte sova alls. Så efter 3 försök så klädde jag på barnen och lade dem i vagnen på utsidan. Det tog inte ens 5 minuter så somnade de så gott:-) Sov i 1,5 timme.
När det skulle vara visning här så klädde vi på barnen och gick hem till Lena och hennes barn. Där bjöds det på taco:-) Gott att slippa laga mat själv:-) Barnen tyckte om det. Och när vi kom hem här vid 19:30, ja, då blev det dusch för killarna. De älskar det. Så var det bara att borsta tänderna och rätt i säng. De skrek när jag gick ut från rummet, men när jag kom ner och startade den elektroniska barnvakten da var det tyst:-) Hoppas de sover gott inatt och att de i alla fall sover till klockan 6 i morgon.....Men men, sådan tur har man väl inte. Hoppas de sover i sina egna sängar.

Annars så har det inte varit så mycket. Blev inte kört så mycket till lägenheten idag. Några lådor och några påsar. Lena kommer i morgon och hjälper till. Hon är ju ledig då:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...