14 oktober 2011

I morgon blir det flytt!!!!

Ja, äntligen ska vi få flyttat sängar och soffa till lägenheten, så då blir det att sova första natten där:-) Spännande att se hur barnen reagerar på det:-) De kommer ju få eget rum:-) Kan ju funka riktigt bra. Min mamma ska vara med där borta och hjälpa till lite:-)

Hoppas barnen sover gott inatt, de har ju inte sovit så mycket under dagen. De sov före 12 båda två. Vincent har ju sovit bara 15 minuter på eftermiddagen idag. Han var lite gnällig när klockan närmade sig 17. Men vi lyckades hålla honom vaken. Försökte lägga barnen klockan 19, men de vägrade, så när klockan var 20:00 så lade de sig och somnade så småningom. Vincent har varit vaken en gång efter det, men han har börjat med det, men somnar direkt när man hämtar ner honom. Så då är det ju bara att lägga honom igen efter 15 minuter:-) Underbart att han inte är vaken för länge som han har brukat göra.

Ja ja, ska bli gott i alla fall att få kommit sig in i lägenheten:-) Internet kommer vi inte ha den första tiden. Vet inte när vi får det, men det är något som måste installeras i lägenheten först. Och då har vi ingen tv heller, så det blir nog en del film och spel då:-) Men det ska nog gå bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...