10 oktober 2011

Har fått kört bort en del lådor till lägenheten idag:-) Blir nog fler i morgon och då blir det väl att man får börjat packa upp lite med.
Har varit lite kallt här idag. Men men, det börjar ju bli vinter. De flesta har nu bytt til vinterdäck eftersom det varit minusgrader och faktiskt snöat här. Snön ligger dock inte kvar, men det dröjer nog inte länge nu. Försöker få tag i en vinterdress till Vincent i str 74, men det är ju inte det lättaste. Fattar inte att det ska vara så himla svårt. Ska köpa en till William, de kostar 400 kr nya och det kan ju vara bra att ha en extra trots att de inte går på dagis. Det kan ju vara dagar att man är ute på förmiddagen och även vill gå ut om eftermiddagen. Men det går ju inte ifall kläderna blivit våta. De hinner ju inte torka då. Måste ju även få köpte en uppsättning regnkläder var till killarna. Tur att barnkläderna är så billiga här i Norge:-) Då har man ju råd:-)
Ganska lustigt är det ju med tanke på att William använde str 80 när han var 10 månader:-) Vincent drunknar i den overrallen:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...