07 oktober 2011

Fredag!

Ja, idag är det då fredag och helgen börjar så småningom. Henrik ska jobba eftermiddag(15-22). Får se om vi kanske hinner köra bort mer till lägenheten. Henrik ska jobba hela helgen. Men men, har ju andra som kan hjälpa till.

Vincents utslag är nästan borta nu:-). Barnen vaknade vid 3 inatt, men jag vägrade kliva upp med dem då. Bytte blöja på Vincent eftersom han var genomvåt. De somnade om till slut. Men bara för att vakna 2 timmar senare och då var det ju bara att ta med sig barnen ner. Sen så blev det lite I Drömmarnas Trädgård och frukost. William sover nu, Vincent vaknade för bara en liten stund sedan. Inte mycket sova för hans del. Men räknar med att blir en blund till eller två på honom.

Tråkigt väder är det med. Regn och skit. Hade ju hoppats på uppehåll idag så man kunde ta med sig barnen ut en sväng idag med. Men icke sa nicke. Får väl se hur det blir i eftermiddag. Vincent busar med pappa nu:-) Ska försöka sätta nappen i hans mun:-)

Tvättar idag, kan ju passa på när det är dåligt väder. Tråkigt, men det måste ju ändå göras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...