06 oktober 2011

4:e barnsjukan!

Ja, det har Vincent. Han hade ju först 40 graders feber i 3 dagar. Så vi åkte upp till läkaren med honom på dag 2. Men de hittade inget. Och hans CRP var jättefint. Sen så var han feberfri i 2 dagar och då kom mässlingliknande utslag, så vi åkte upp igen. Då tittar läkaren på honom och säger att det är 4:e barnsjukdomen. Hon sade först det latinska namnet och jag bara frågade henne. Vad sade du att det hette?. Då skrattade hon och sade det norska namnet.

Men vi sa ju till henne att vi blir ju lite orolig eftersom William aldrig var sjuk det första året. Hon sade att det är väldigt vanligt och att de nästan ska ha 4-5 febertoppar under sitt första levnadsår. Så jag tror vi har haft tur med William.
Utslagen som Vincent har kommer ju försvinna om några dagar, men vi fick absolut ta med honom ut. Men valde dock att inte åka till caféet idag. Det är ju så mycket barn där och det är ju synd att smitta alla andra. Vet ju inte om de haft det eller inte.

Vincent har blivit så väldigt duktig nu. Han har ju lärt sig att ta sig ner nu efter att ha rest sig :-) Tidigare så har han ställt sig upp och skrikit så fort han kommit på att han inte kommer ner igen.
Båda barnen sover nu. De var trötta redan klockan 18. Men så startade vi I Drömmarnas Trädgård och då lugnade de ner sig. Men när klockan var 19:10 så grinade de bara, så då var det inget annat att göra än att lägga dem. Och det blev tyst med en gång:-)

Vi håller ju på att flytta. Mina föräldrar håller ju på att packa upp i sin nya lägenhet med. Och då kommer vår lite i efterhand. Men till helgen ska vi köra bort mer och hoppas vi kan få bort det sista. Men vi måste få köpt kyl/frys med, det är ju det enda vi saknar av vitvaror. Men vi har ju i alla fall tak över huvudet så länge.
Nu är i alla fall huset här lagt ut till försäljning. Och det är väl inte så länge till de ska ha visning. Men vi ska väl vara ute tills dess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...