17 september 2011

Var och tittade på lägenheten i eftermiddags. Eller ja, i alla fall området och var den ligger. Ska ringa på måndag och säga att vi ska ha den. Verkar som vi kommer få havsutsikt:-) Den är i två plan. Verkar som sovrummen är nere och vardagsrum och kök uppe. Toaletten vet jag inte var den ligger. Men det återstår att se. När vi gick till bilen så såg vi en som bor där som hade en liten kille på armen. Gick fram och pratade med henne och berättade att vi skulle flytta in där. Frågade hur gammal kille var och hon sade att han var 1 år:-) Blir ju perfekt att det var fler barn där:-) Hon var från Asien och kunde inte så mycket norska, men det går ju att ändra på:-) Om hon nu vill umgås:-) Hon sade att hon har 3 barn. En flicka och 2 pojkar:-) Men hon verkade trevlig.

Ska bli spännande att se när vi får se på lägenheten. Måste ju ut med 18000 kr. De ska ju ha 2 hyror som säkerhet och sen så är det ju den vanliga hyran med. Men de 2 månader står på ett konto i vårat namn som vi kommer få tillbaka när vi flyttar om det inte är något förstörd i lägenheten. Sen så måste vi få köpt kyl/frys, tvättmaskin och spis. Eller ja, spisen skulle vi få av mina föräldrar, de ska köpa ny. Men när det är köpt så är det ju våra grejor och det tar vi ju med när vi flyttar sen. Tur jag får retroaktivt på Kontantstötta och barnbidraget:-) Då täcker det ju hyran:-)

Sen i december så kommer ju kontantstötten igång för Vincent med och då får jag ju runt 8000 kr i månaden för att gå hemma med barnen:-) Inte dumt alls.

Det är ju andra saker som måste köpas med. Möbler och dylikt. Men ska bli gott att få flyttat och få inrett som man själv vill och kunna köpa grejor som man själv vill ha i hemmet. Och barnen får ju ett sovrum och vi får ett:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...