24 september 2011

Torsdagscaféet....

Ja, det var ju egentligen det det var. Men det var hur mysigt som helst:-) Var en del barn där, men de sade att vissa gånger kan det vara upp till 30 ungar där:-) Vissa dagmammor och familjdagis som var där och en del barn som var där med sina mor/farföräldrar. Priset vi betalade var att vi köpte lotter. 5 kr/stk och då bjöds det på nygräddade våfflor och andra kakor och kaffe och saft. Ja, frukt var det ju med:-) Köpte 4 lotter, men vant inget.....Men fick dock en paket med kritor som bordsgrannen vann. Han hade ingen användning av det sade han.
Det var en tjej som spelade piano och det var sångstund:-) William åt så mycket vindruvor så jag trodde han skulle få ont i magen, men det fick han inte. Märkte det dock i blöjan senare på dagen.....

Igår eftermiddag/kväll gick vi hem till en syssling till mig, Lena Mari, och hennes 2 pojkar Jörgen och Joakim. Trevligt. Men när vi skulle gå så ville William absolut inte gå. Han sprang runt och runt ute på gräsmattan och skrek när vi satte honom i vagnen.
Hade fått en film med Drömmarnas Trädgård av henne som hennes barn hade växt från. De tycker de är för stora att se den. Men William blev överlycklig:-) Och de fick titta på den innan de gick och lade sig:-)

Idag är det strålande solsken och fint, fast det är kallt. Men måste väl klä barnen och gå ut lite senare. Blir nog att gå till ett dagis och leka för då kan man ju stänga grinden och man slipper springa efter William så fort han rör sig. Behöver inte vara rädd att han ska springa ut i vägen där det kör bilar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...