20 september 2011

Tittat på lägenheten!

Ja, igår var vi och tittade på lägenheten som vi ska ha:-) Den var hur mysig som helst:-) Riktigt längtar tills vi får pengar den siste september och då kan vu ju skriva kontrakt och få kopplat in ström och fixa det som ska fixas:-)
Har så många idéer på hur jag vill inreda. Kommer ju ta ett tag att få köpt allt då vi omöjligt kan inhandla allt på en gång. Och barnrummet får ju nästan gå först. Hoppas de kommer trivas och sova gott där:-) Det är ju ingen risk då att de vaknar när vi går och lägger oss då eftersom de får ett rum och vi ett annat.

Lägenheten är i två plan. Köket är ganska litet. Men det spelar ingen roll. Vi kommer få det mysigt. Ska bli kul att fira jul där:-) Kan inte dagarna gå fortare. Det är ju bara 10 dagar kvar tills pengarna kommer, men just nu känns det som en evighet. Men så är det ju alltid när man väntar på något kul:-)

Idag startar min lillebror och mina föräldrar flytten hit upp:-) Ska bli skönt att få dem närmare. Men så är det ju alltid när föräldrarna blir äldre. Då vill man gärna ha dem nära så man kan se till dem:-)

Nu tittar jag ut genom fönstret och ser att de håller på att förbereda inför vintern genom att sätta upp vägstickor längs med vägen:-) Ja ja, det är ju bara ännu ett tecken på att vintern är på väg.....Det räcker inte med att det är kallt och blåser ordentliga höstvindar. Det ska synas extra....

William ligger och sover och Vincent står här bakom mig i soffan och tittar ut genom fönstret:-)

1 kommentar:

  1. Burr det låter som ni har det kallt uppe hos er redan... MEN va kul med lägenheten!!!! GRATTIS!!!! Hoppas att ni ska trivas i er lilla lägenhet =) KRAM!!!

    SvaraRadera

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...