12 september 2011

Nu sover båda barnen. Lade dem och 10 minuter senare var det tyst från rummet:-) Har fått köpt regnställ till Vincent, hel dress. Det var spindelmannen på:-). Det kostade 275 kronor. Tycker det är helt ok pris:-) Men gummistövlar var ju omöljigt att hitta. De hade storlek 19 og 21 men inte 20 som han skulle behöva. Men det får bli raggsockor i stövlarna, så går det nog bra.

Har inte hittat regnkläder till mig än, men det kommer sig nog, får kolla i någon sportbutik, där måste de ju nästan ha det. Gummistövlar har de i en affär för 199 kronor, så det kan man ju köpa där i så fall. Där har de ju fina vinteroveraller som passar William för 400 kronor.
Barnkläder är mycket billigare här i Norge än vad det är i Sverige. Det finns en butik med barnkläder som jag tycker är billig men här tycker de det är svindyrt.....Men det är ju bara en tredjedel av priset mot Lysekil. Visserligen är det dyrt där, men det är ändå billigare här än i andra affärer jag har varit i.

Blir nog garanterat utgång i morgon. Måste ju testa regnstället:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...