29 september 2011

Lägenheten!

Ja, i morgon ska vi öppna ett eget depositumkonto där det kommer stå pengar som en säkerhet. Och sen så blir det att ta sig upp till kommunen med papper som ska skrivas under av dem med och få kontraktet och en hyresavi som ska betalas. Och då får vi även nycklarna:-) Sen blir det ner till banken igen och få lämnat papper där och betala in första hyran:-) Gott ska det bli:-)

Idag var vi ju på torsdagscafé. Kan lova att barnen trivdes som fisken i vattnet:-) William sprang runt och runt och Vincent kröp runt där. Det var några som plockade upp honom och mös lite med honom:-) Kul det:-) Ser ju nu att det är bra att ha börjat på lite saker med barnen för Vincent är inte lika mammig när vi är där:-) Kul tycker jag. Han behöver träffa andra. Ja, det behöver ju William också. Fast han har ju inte varit så mammig. Men det var sång och mycket lek. Tycker det är trevligare än babysången. Men det ska jag nu ändå fortsätta med eftersom det är på måndagar. Och det är ju gott att komma från väggarna hemma och ut och träffa andra.

Barnen var så trötta när vi kom hem vid 13-tiden. Så när klockan var 13:30 gick jag upp med barnen och lade dem i sina sängar. De somnade direkt:-) Sen gick jag upp och hämtade dem vid 15:00. Vincent vaknade då, men William fortsatte sova på soffan. Han vaknade inte förränd vid 16:00, så undrar när han ska somna. Ja ja, Vincent sover i alla fall. Alltid lugnare med bara 1 barn vaket....

Ja, så kommer ju Aud i morgon och ska hjälpa till. Blir kul det:-) Har flera som erbjudit sig att hjälpa till:-) Kul att veta att man har vänner som ställer upp:-) Tack allihopa. Ni vet vilka ni är:-)
Kan ju vara bra att ha någon som ser till barnen när man ska flytta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...