10 september 2011

Gårdagen....

....började med att jag gick upp med William redan klockan 06:05 och han fick då ren blöja och rena kläder på sig. Sen fick han en smörgås och vi mös och lekte lite i väntan på att Henrik och Vincent skulle vakna. Tiden den gick och först klockan 09:20 kom de ner, då hade de vaknat, så då blev det gröt på barnen. Sen så bar det av ner till stan för att uträtta några små ärenden. Fick beställt bankkort, lämnat in ansökan om Kommunal Bostad. Fick även kollat upp om jag kommer få några pengar. Vad gäller Kontantstötte (vårdnadsbidrag) så kommer den komma igång siste september. När det gäller Barnbidraget så var inte det färdigbehandlad....Ja ja, det kommer ju komma igång sen. Fick även reda på att eftersom jag fyllt i Vincent i pappret om kontantstötte, så kommer det komma igång automatiskt när han fyllt 1 år:-)

Härligt:-)

Sen på eftermiddagen så kom en tjej som heter Nathalie hit. Har aldrig träffat henne förrän igår. Jag är syssling med hennes pappa:-) Kul att ha kontakt med släkten. Hon var jättetrevligt och vi hade så trevligt så. Vi åt tacos. Sen så blev det dusch på barnen och William kom i säng 20:30. Lite sent. Men han sov jättegott i natt. Fast han vaknade 04:30 och var genomvåt. Så det blev torr blöja och sen somnade han om i våran säng.

Vincent däremot sov nästan inte alls inatt. Så han ligger och sover gott nu. Det har han ju gjort i 1,5 timme. Han var så trött när jag lade honom nu på morgonen att han inte ens orkade sparka med benen som han annars gör när man lägger honom :-)

1 kommentar:

  1. Låter som livet flyter på hos er åxå precis som här ;) Kul att få höra hur det är med er :) Ha det så bra!!! KRAM!!!

    SvaraRadera

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...