06 september 2011

Drömmarnas trädgård.....

Ja, tänk att det kan vara så kul att titta på.
Det är det, i alla fall om du frågar mina prinsar. När de ser på det så sitter de som förstenade.....Ungefär som när det är reklam på tv. Ja ja, kul att de tycker något är roligt.

Igår tittade min lillebror på Walker Texas Ranger och då skrattade William som bara den. Det tyckte han var kul....Konstig smak han har ;-).

Annars så håller jag på med tvätten idag. Blir ju hur mycket som helst ju. Tar ju aldrig slut. William ligger nu och sover. Sen när han vaknar så blir det en promenad till affärren. Vincent klättrar, eller ja, ställer sig upp mot tv-bänken hela tiden nu. Häromdagen ramlade han och slog i hakan. Stackar liten. Men han är där ändå. Är ju bra han inte blev rädd.

I December blir det kanske en sväng till Lysekil för våran del:-) Richard fyller ju 20 år då. Sen så är det ju ett tag sen man såg honom också. Saknar han ju. Hade ju varit kul att träffa alla då :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...