21 september 2011

Babycafé

Ja, i morgon ska vi testa caféet här för första gången:-) Ska bli kul:-) Spännande att se vad barnen tycker om det då det är lite sång och lek där:-) De tycker ju om babysången som vi är med på på måndagarna:-)

Idag tog vi med oss barnen och gick hem til Eva och Aslaug. Det är kul att hälsa på dem eftersom de tycker så mycket om barn och skryter om hur fina och snälla William och Vincent är:-) Vi var där i nästan 4 timmar. Och när vi skulle gå så frågade de om vi hade bråttom:-)

Vincent fick prova på att äta yoghurt själv för första gången:-) Något söligt blev det men han fattade ju hur han skulle göra med skeden:-) William tvättade håret med yoghurt:-) Allt för att få duscha:-)

Har förrästen kommit på ett jättepassande indian-namn till William: Snubbelfot:-) Han snubblar ju hela tiden......Stackar liten....

Barnen sov hela natten:-) I sina egna sängar:-) Underbart:-) Det blev fel efter att de hade öroninflammation. Då hade vi dem i våran säng. Inte så bra, men det kändes ju rätt när de var sjuka och ledsna. Att ha dem hos sig så de kände sig trygga.
Får se hur de sover i natt.....Hoppas, hoppas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...