05 augusti 2011

Öroninflammation

Har två små sjuka killar. De har feber och öroniflammation. Inte kul. William ligger och sover på soffan hela dagen och han sover ändå bra på natten. Vincent är lite bättre idag. Men det är inne på dag 3 nu. Inte så kul att få i dem penicilin heller. Men men, fick välja mellan penicilin och nässpray och då valde jag penicilin. Har verkligen inte lust att börja med nässpray. Vincent äter bra, men det gör inte William, får i alla fall i honom en hel portion gröt om morgonen, men under dagen äter han inget vidare och inte så mycket på kvällen heller. Men de dricker väldigt mycket, och det är ju bra det.
Tråkigt att de skulle bli sjuka, hade ju tänkt åka iväg på någon marknad under helgen där det är mycket aktiviteter för barn. Men det får bli att stanna hemma. Hade bara febern försvunnit så kunde man ju tagit på dem en mössa eller annat som skyddar öronen.
Men när William är så slö att han bara ligger på soffan, så åker man ju gärna inte iväg någon stans. Då stannar man ju hemma.

Annars så händer inte mycket. Det är ju skapligt väder ute, solen skiner, men det blåser lite. Vi får sovmorgon nu när barnen är sjuka:-) Härligt att inte behöva gå upp klokkan 06:00. Man får ju sova helt till 08:00 istället:-) Det är ju gott. Kan ju hoppas att det fortsätter även när barnen blir friska. Men det är väl bara att glömma.

1 kommentar:

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...