10 juli 2011

Ja, nu är det ju länge sedan jag skrev här. Det händer ju en del här. Vincent har börjat krypa och äta smörgås:-) William är lika god och glad som vanligt:-)
Vi har tittad på en lägenhet, men den fick vi inte, var ju många som tittade på den. Jag ringde på ett hus att hyra, ska ringa tillbaka på tisdag och få reda på när vi kan komma och titta på det. Det är 140 kvm och har 3 sovrum. Utsikt över hela stan. Hoppas vi får det. Blir ju lite dyrt varje månad. Men men, det måste ju gå. Vi måste ju få tag i eget snart även om vi har det jättebra hos mina bröder:-)

Strålande sommarväder har vi med. Sol och varmt dygnet runt:-) Kan inte bli bättre. Eller jo, när vi blir inskriven i Norge blir det ju bättre. Väntar på att barnen ska få sina norska personnummer innan vi kan skaffa dem pass och skicka in en ny inskrivningslapp. Det är bara för mycket.
Men vi åkte förbi Helsestasjon (BVC) och där fick vi ju i alla fall lämnat namn, adress och telefonnummer, så de kommer skicka tid hem i brevlådan. Måste ju få gått på kontroll med barnen....

Henrik jobbar för fullt. Denna helgen är första helgen sedan han började jobba att han är ledig:-) Vi hade tänkt ta en sväng till Kiruna i går, men det blev ändrad då det var så väldigt varmt, inte så kul för barnen att sitta i en bil i 4 timmar i denna värmen. Men vi kommer ju ta en sväng dit längre fram.

1 kommentar:

  1. Låter väldigt härligt med ett hus att hyra! Det har jag i ärlighetens namn inte ens tänkt på att man kan göra... Hoppas det blir ert om ni tycker att det passar =)
    ha en fortsatt fin dag!

    SvaraRadera

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...