06 juni 2011

Sommardag!

Ja, idag har det varit helt underbart väder. Sol och varmt. Tycker kanske inte det har varit shortsväder, men varmt har det ändå varit. I morgon ska vi hålla tummarna för Henrik. Då ska han på anställningsintervju. Visserligen gäller det bara som timvikarie, men när man ser på min storebror som började som timvikarie och som bara har en liten anställning men som ändå jobbar hur mycket som helst, ja, så tror jag inte det blir några problem för honom att få jobba.
Jag kommer vara hemma med barnen, i alla fall över sommaren, så får vi se vad som händer sen. Tänkte söka Vårdnadsbidrag eftersom jag är hemma med barnen. Är ju inte så mycket, men ändå mer än om man inte får det.
Ska se om det går att få in barnen på dagis i januari. Måste prata med kommun och höra hur det ligger till. Det verkar bara som de har inskolningar inför hösten här. Men det finns ju privata dagis och dagmammor här, de kanske har annorlunda inskolningar. Men det blir nog bra vilket som.
Tror ju William hade tyckt om att gå på kommunalt dagis, han har ju inga problem med större grupper barn.

Ja ja, det är ju ett tag dit. Måste ju se till så vi blir inskrivna i kommunen först.
Idag var vi hemma hos Eva och då kom Lena med sina barn Joakim och Jörgen. William hade så himla kul. Men så tycker han ju mycket om att leka med större barn:-) De har ju lättare att komma på vad de ska göra.

Henrik är med Odd hos en kompis och dricker kaffe. Vet inte när de kommer, men de kommer ju när de kommer. Odd har ledigt i morgon.

Hoppas på fint väder i morgon, då får man ju ta en promenad så barnen kommer ut en sväng. De behöver ju vara ute varje dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...