02 juni 2011

Ja, nu är vi här....

Ja, framme i Harstad i nord-Norge. Vi har hunnit med att träffa en del folk, men fler blir det ju. Behöver ju inte ha allt för bråttom nu när man nu bor här.
I natt var det solförmörkelse. Jag var aldrig ute och tittade på den, var ju tvungen att stanna hemma för barnen sov ju. Henrik och Odd åkte iväg för att titta.
Jag hade ju glömt hur det var när det är ljus dygnet runt. Sitta uppe klockan 23:00 och solen skiner in genom fönstren:-) Känns lite konstigt att gå och lägga sig när det fortfarande är ljust. Gäller att ha riktigt mörka gardiner i sovrummen. Vi har bara en rullgardin och den täcker ju inte riktigt hela fönstret. Så ljuset tar sig ju in i alla fall. Fast den hjälper ju lite i alla fall. Måste få hängt upp gardiner. Barnen vaknar ju så himla tidigt. Tidigare än det de har brukat göra. Tror det är lättare för dem att sova längre än till 6 om morgonen när det är mörkt i rummet. Men de somnar ju tidigt om kvällen, så skaju egentligen inte klaga, det är ju bara att lägga sig i tid. Men vem gör det när det är så mycket annat man ska göra. Har ju fortfarande mycket att packa upp, tar det lite pö om pö.

1 kommentar:

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...