01 mars 2011

Väntar in mina föräldrar!

Sitter nu här och knappar på en mini-pc för att testa den och se om jag gillar den. Och än så länge känns den bra:-) Får se när man ska greja med bilder hur den verkar då, men det blir nog säkert bra. Tar lite tid att hitta vissa knappar bara för de sitter lite konstig på denna och de sitter ju mer ihop med. De sitter ju mer ihop. Gott med en jätteliten pc, istället för en 17 tummare som egentligen inte är bärbar.

Vincent har idag ätit nästan en portion med gröt och ett glas med morotspuré:-) Han är ju stora killen nu och inte så väldigt för tillägget längre. William går runt här med en grön och en röd kloss. Vi brukar säga färg och form på klossarna så han ska lära sig det:-)
Har även börjat läsa för honom på kvällarna nu. Det funkar fint och han somnar efter en stund, först ska han sitta och prata lite medans jag läser och sen så sitter han där med en mjuk bok som han har, och till sist så sitter han där helt tyst och bara myser innan han lägger sig ner för att somna:-)
De är för goda våra prinsar:-) Fattar inte vad man gjorde innan de kom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...