10 mars 2011

Underbara barn!

Ja, man kan ju inte säga annat. De sov hela natten. William somnade strax efter 19:00 i går kväll. Vincent somnade strax före 22:00. Så vi gick ju och lade oss tidigt igår kväll. Sen så vaknade de 06:10 båda två. De har ätit grötfrukost båda två med:-) Det funkar jättefint med vanlig mat nu för Vincent. Han är så duktig på att äta det. Inte dumt det eftersom han inte äter så bra med ersättning. Så nu fick han en portion gröt till frukost och lite vatten. Sen tänkte jag ge han flaskan nästa gång och sen puré och sen flaskan och gröt och flaskan innan sängen:-) Tror det kan funka fint med det:-) Har ju provat med det tidigare men slutade när vi var sjuka här, då fick han bara flaskan. Så det blir ju nästan som att börja om från början igen.

Huvudvärken är borta idag, men det är ju inte så konstigt kanske i och med att man fått sovit hela natten. Underbart. Om de vaknar tidigt, det gör ju inget när de sover hela natten. Att William somnade utan nappen igår kväll gör ju inte saken sämre:-) Han är så duktig min lille prins. Sen vaknade han ju visserligen efter en stund men somnade då gott om när han fick nappen. Får nog kanske ta det lite lugnt med nappen. Han använder den ju nästan aldirg under dagen. Nästan enbart när han ska sova. Men det är så gott att han inte är så väldigt beroende av den. Det är ju inte bra för hans tänder och sedan när han ska lära sig prata också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...