20 mars 2011

Tvättdag idag!

Ja, man får passa på att tvätta när det är lite halvtråkigt väder ut. Är inne på 5:e maskinen nu. Har även bytt på sängarna. Vi tog en promenad i morse, då var det sol och fint och vi skulle ju handla lite, så det blev bort till affären efter frukosten. När vi gick in i affären så sken solen och det var härlig temperatur. Men när vi kom ut från affären och skulle gå hem så var det mulet och blåste lite kallt....Inte alls roligt, men då bestämde jag mig för att ta tag i tvätten. Det växer sig ju till ett berg när man inte tvättar varje dag här hemma.....Blir ju så mycket med 2 småttingar.

Har nu ätit god middag som Henrik lagade. Han är så duktig....
Vincent ligger och sover så gott i soffan här bredvid mig och William sitter i köket och leker med babysittern. Annars så är det en helt lugn söndag. Har varit ute varje dag denna veckan med barnen:-) Inte alls dumt att ha lånat bort bilen:-) Då måste man ju gå om man ska någonstans:-)
Till veckan som kommer ska vi upp och väga och mäta Vincent och se hur stor han har blivit nu när han är 4 månader:-) Han är ju inte så stor som William var.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...