16 mars 2011

Trött...

Ja, ikväll är jag extremt trött. Kanske har lite att göra med att vi har varit ute idag och sedan har det varit varmt bad (otroligt skönt), bakat kanelbullar, tvättat en maskin (blir ju en del tvätt), och plockat lite.....Ja, det är mycket som ska göras om dagarna när man har 2 småttingar hemma som kräver uppmärksamhet på samma gång:-) Tur vi är hemma båda två:-)

I morgon kommer Rosibel och Dennis hit en sväng, ska hjälpa henne med att lägga över några bilder på hennes barn från min dator till ett USB-minne. Och då kan Dennis leka med William, det tycker han är roligt:-) Måste passa på att få tvättat lite mer i morgon då de har sagt att det ska komma in snö. IGEN. Trodde ju verkligen att våren var på väg, fast det är väldigt kallt. Men solen skiner ju. Ja, inte just nu på kvällen, men vi har ju haft några jättefina dagar. Har varit ute med William varje dag denna vecka:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...