13 mars 2011

Städdags....

Ja, snart är det städdags här hemma. Eller ja, inte så mycket städa, men sopa upp en massa grus och småstenar som suttit på barnvagnshjulen men som nu ligger på golvet under dem. Det är det som är det värsta med den här årstiden, det blir så otroligt mycket grus och småstenar här inne, och om man inte sopar upp det snabbt så är William där och tuggar småsten.....hehe....Inte så bra kanske. Men men, man kan ju inte springa efter honom eller binda fast honom, han måste ju få röra sig lite här hemma. Sen så brukar han leka "skomakare", då är han så duktig att han plockar ner alla skor som står på skostället och lägger de i en hög på golvet. Där finns ju en massa småstenar också. Kan lova att det var bra efter att man vick slängt och gjort sig av med en del skor som vi inte ska ha med oss i flytten. De flesta av skorna slände vi och en del av skorna är sådana som vi fått som vi aldrig använt, så de åkte med till butiken där mamma jobbar.

Det närmar sig med skrämmande steg nu. Ja, det börjar bli stressigt snart. Det är ju bara 2,5 månad kvar. Som tur är så ska vi inte ha med oss något speciellt mycket. Men det måste ju sorteras ut. Mina föräldrar fick med sig 5 säckar med ytterkläder som inte ska med i flytten. Sen så är det bara alla andra kläder att gå genom. Ska ha med oss så lite som möjligt. Ska förnya oss mycket när vi flyttar och börjar jobba. Skulle ju behövt göra det för länge sedan, men men, nu är det ju som det är.

Och det är ju så otroligt mycket "skit" man samlar på sig när man bor på ett ställe, det är först när man flyttar man upptäcker hur mycket skit man har. Men gott att få rensat upp lite:-) Skulle behöva flytta oftare för att slippa samla på sig. Men det är ju också jobbigt att flytta, mycket att tänka på.

Nästa gång mina föräldrar kommer så ska vi lämna tillbaka bilbarnstolen som vi har hyrt på NÄL. Min mamma har fått tag i en stol till Vincent som vi kan ha så länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...