21 mars 2011

Ny vecka!

Ja, idag är det måndag och början på en ny vecka. Denna vecka händer inte så mycket. Trodde vi skulle väga och mäta Vincent, men det är inte förrän måndag nästa vecka. Barnen sover gott i sina sängar fast de somnade senare än vanligt i kväll, så man kan ju alltid hoppas att de sover längre än vanligt. Men den turen har vi väl inte. Fast de senaste dagarna har de vaknat runt 07:20, helt underbart med tanke på att de brukar vakna vid 06:00. Men de sover längre när de har fått varit ute under dagen. Idag tidigt så gick vi till affären och det är det enda de varit ute idag, det har ju varit så tråkigt väder. Hoppas på bättre väder i morgon så man kommer ut.

Annars så har det varit en lugn dag med mycket bus och lek. William har varit på underbart humör idag. Vincent har varit lite grinig, undrar om det kanske är tänder på väg, han dreglar jättemycket och biter på händerna och på sin bitring mycket.......Tycker det är lite väl tidigt med tänder fast man vet ju att det finns de som får det när de är 3 månader och det finns ju även de som föds med tänder fast det inte är vanligt. Men när man håller upp bitringen framför honom så greppar han den och tar den till munnen.

Tittar på Big Brother nu. Vilken dramatik....Man har ju sett det tidigare och skulle tro att folk hade vett nog att hålla sig borta. Att de bara kan med att anmäla sig. Undrar hur de tänker. De vet ju om att de inte har något privatliv, men ändå klagar de. Och det är hela tiden fel personer som åker ut. Tror det är som Gurkan sade att det nog redan är uppgjord. Tror det är den jobbigaste av de alla som kommer vinna. Ganska tröttsamt. Men nu är det inte många dagarna kvar tills vi inte kan se det längre, eftersom vårat internet och digital-TV är uppsagt till den 7.april. Kanske lika bra att inte ha kvar det.....Kommer bli lite jobbigt att inte kunna blogga och kolla sin FB annat än när man är hemma hos någon. Men det ska nog gå bra, har ju så mycket annat som behöver göras nu inför flytten. Sen så blir det ju bättre väder och då kommer man ju ändå vara ute mycket med barnen:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...