19 mars 2011

Ny dator!!!!

Ja, jag måste verkligen ha en ny dator snart. En som funkar som den ska och som jag kan använda och lägga in alla mina bilder på.....Båda barnen sover gott nu:-) Idag har vi ju varit ute 2 gånger med barnen. Inte alls dumt. Man får ju verkligen passa på när vädret tillåter. Eller ja, det ska ju egentligen inte spela någon roll vad det är för väder, de behöver ju vara ute ändå. Men det är ju så mycket roligare när det är fin väder. Men vi var ute igår med och då snöade det ju.....Har ju tagit en hel massa bilder.

Är det fint väder i morgon så blir det nog utgång då med:-) Hinner ju inte så mycket med hushållet, men tycker det är viktigare att aktivera William, han klättrar ju på väggarna här hemma annars....Och är där han inte får vara. Är så mycket lugnare inne om han får lekt av sig ute under dagen, och dessutom så sover han ju mycket bättre om nätterna. Inte dumt alls ju.
Natten till idag så var det första gången han inte fick vatten alls. Det funkade hur fint som helst, trodde det skulle vara lite svårare eftersom han ibland brukar somna med sin kopp. Hoppas det fortsätter så. Han är så himla duktig våran ängel:-)
Vincent är också så otroligt snäll, sover så gott så. I kväll fick han Mild Havregröt som han älskade, hoppas han står sig hela natten på det. Banangröten tycker han inte om längre. Så vi får se om han sover hela natten. Fick gröten vid 20:30, så det ska bli spännande att se om han sover hela natten på det eller om han behöver en flaska NAN...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...