11 mars 2011

Norske Talenter!

Ja, nu sitter vi och tittar på Norske Talenter på TV2 Norge. Kan lova att det finns endel nöt där, men det var precis en liten kille på 13 år från Afganistan. Han kom till Norge som 2 åring efter att ha flytt kriget med sin familj. Han rapade. Han hade skrivit texten själv och jag kan lova att det var inte långt från att tårarna kom fram. Han var hur grym som helst. Han kan nog gå långt med sina texter. Och sen så var han ju bara hur charmig som helst med.

Båda barnen sover så sött i sina sängar. Smörjde in Williams mun med alvedon, eller ja, där tänderna kommer, och hoppas han sover gott hela natten, för natten som var så vaknade han vid 01:00 och då tog jag över honom till oss, men han sov nästan inget alls efter det.....Så får se om det kan hjälpa med alvedon. Kanske skulle gett honom en hel dos. Men har inte så lust med det, men om det får honom att sova så är det ju värt ett försök, han har ju inte sovit en hel natt på över 3 månader förutom 2 nätter, iförrgår och igår. De behöver ju sin sömn.

Nu är det slut så nu kan man ju gå och lägga sig och se hur länge de sover. Hoppas de sover gott hela natten:-) Inte bara för oss utan mest för deras skull.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...