15 mars 2011

Härlig dag!

Idag har det varit en helt underbart fin dag. Först var det ju som sagt musiklek med barnen. William var hur trött som helst och somnade gott i vagnen när vi gick hemåt. Vi tog det lugnt och pratade med lite folk som vi träffade på vägen hem, så det tog nog ca 1 timma att komma oss hem. Sen så vaknade han och det var dags för middag för hans del. Köttbullar och pasta.
Sen så klädde vi på barnen igen och tog en liten tur ner till skolgården så William fick gunga och leka lite. Inte dumt alls. Så vi har varit ute mycket idag:-) Helt underbart:-) Känns så gott när man ser att våren kommer. Då kan man ju vara ute mycket med barnen och det behöver de ju och en annan också för den delen:-)
Blir mycket bilder tagna också. Jättekul:-)

William sover gott i sin säng efter att jag läst för honom. Det är så mysigt att läsa för honom, han ligger då i sin säng och pratar och grejar lite innan han lägger sig ner och somnar, med nappen i munnen och vattenkoppen i handen:-) Hur gulligt som helst:-)
Nu ligger Vincent här bredvid mig i soffan och säger att han är hungrig och vill ha kvällsmaten.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...