07 mars 2011

Ensamma igen....

Ja, idag åkte mina föräldrar hem till sitt igen efter att ha varit här i en vecka. Det är alltid trevligt när de kommer och hälsar på. Kanske inte så mycket för våran del de kommer, utan det är nog William och Vincent som de mest kommer och ska hälsa på.
De fick med sig 4 sopsäckar med kläder och gardiner som vi inte ska ha kvar. Lika bra att sortera ut. Och dessutom så tar mamma med sig det till butiken som hon arbetar i. Mycket av det kommer de nog skicka iväg. Det var en påse med barnsandaler som William inte kommer kunna använda och vi kan ju köpa nytt till Vincent senare när det är dags för det. Tyckte det var bättre att de kan skicka iväg det till Afrika då.

Vi var ute en sväng igår då det var så fint väder. Klädde barnen och tog en promenad ner på stan så att William fick gunga lite. Kan lova att det var populärt:-) Det räckte ju med att sätta honom i gungan så började han skratta:-)

2 kommentarer:

  1. Theo gillade att gunga förut, men nu skriker han så fort vi närmar oss en.. =S

    SvaraRadera
  2. Han kanske har blivit skrämd på dagis. Det kanske är några större barn som skrämt upp honom lite. Han ändrar sig säkert snart.

    SvaraRadera

8 år som røykefri

Ja, for 8 år siden idag så sluttet vi å røyke. Både jeg og Henrik. Utrolig nok så var det helt rett tidspunkt. Henrik begynte å ...